ZKONG & Tile Mountain: samler flyt online og offline

Tile Mountain er Europas ledende one-stop forhandler av fliser og gulv, og tilbyr et bredt spekter av fliser fra hele verden, inkludert baderoms-, vegg- og gulvfliser, for å gi kundene et komplett utvalg av sofistikerte hjemmeforbedringstjenester.Den har butikker i flere etasjer i mange byer i Storbritannia, og tilbyr offline-tjenester samt omfattende online shoppingkanaler.

Bbegrunnelse
Tile Mountain har et stort antall butikker og et bredt spekter av produkter, og krever derfor stor etterspørsel etter enhetlig prisoppdatering.Samtidig, som Europas ledende leverandør av netthandelstjenester, er det et av Tile Mountains forretningsmål å holde informasjonen til tusenvis av produkter synkronisert mellom online og offline, og å realisere sammenkoblingen av flerkanalstrafikk.

Som en smart detaljhandelsløsning møter ESL-skysystemet butikkens behov for rask prisoppdatering, mangfoldig markedsføring og forbedret kundeopplevelse.
HvorforkanZKONG ESLskille seg ut i mengden?

01 Rask prisendring, fullskjermvisning
ZKONGs multi-serie ESL-produkter møter kundenes behov for ulike former, funksjoner og størrelser.Tile Mountain muliggjør tilpasning av ESL-skjerminnhold og eliminerer den langsiktige investeringen ipapir prislappersom ikke er grønnvennlig.

02 Skap en sømløs handleopplevelse for butikkkunder
Etter hvert som detaljhandelen blir mer konkurransedyktig, fokuserer forhandlere på å forbedre kundenes handleopplevelse i sine fysiske butikker.Undersøkelser fra Salesforce viser at 75 % av forbrukerne ønsker en sømløs online og offline shoppingopplevelse.ESL-er kobler sammen online og offline detaljhandelskanaler, slik at kunder kan skanne koden i butikk for å få mer informasjon om produkter fra nettkanalen, og muliggjør fleksibel bestilling og henting i butikk.

03 Oppgrader butikkmerkebildet
Ulike serier av ESL-er har forskjellig flerfarget utseende, eller ultratynt, eller støtter 180° lesing, enkel design av prislappen bidrar til å skape en enhetlig offline butikkatmosfære.Tile Mountain-butikker kan bruke prislappene med en sterk visuell innvirkning og teknologi.
ZKONG har gjennomført utallige leveranser over hele Europa og har med suksess etablert et europeisk forsyningsnettverk.Med innovative smarte butikkløsninger som sentrum, har vi hjulpet mange bransjer med å fullføre sin digitale transformasjon, som er den opprinnelige intensjonen til ZKONG, og vi håper å lykkes med å utforske de ubegrensede mulighetene for intelligens i flere bransjer i fremtiden.


Innleggstid: Nov-02-2022

Send din melding til oss: