Zkong revolusjonerer detaljhandelen med banebrytende ESL-teknologi

Vi styrker merkevarer LANGT UTOVERESL!

Vårspydspissteknologitilbyr en helhetlig tilnærming som går utover bare å vise priser.Vi tilbyr en rekke tjenester designet for å optimalisere driftseffektiviteten, forbedre lagerstyringen og forbedre kundeopplevelsen.

Slik gjør vi det:

Sanntidsprisoppdateringer: Si farvel til manuelle prisoppdateringer og hei til sanntids, automatiserte prisendringer, minimere prisfeil og sparer verdifull tid for personalet.

Lagerstyring: VårESL-systemkan integreres med ditt eksisterende lagerstyringssystem for å gi sanntidsoppdateringer på lagernivåer, redusere lagerbeholdninger og overlager.

Dynamiske kampanjer: Kjør kampanjer dynamisk og oppdater prisene umiddelbart på tvers av alle butikker, og forbedrer responsen på markedsendringer.
fordelen med ESL
Kundeengasjement: Engasjer kunder med personlig tilpassede tilbud, produktinformasjon og kampanjer direkte på hyllekanten, og forbedrer shoppingopplevelsen.

Analytics: Få verdifull innsikt i shopperatferd, produktytelse og butikkdrift for å ta datadrevne beslutninger og optimalisere butikkytelsen.
12
Vi er utrolig stolte av å være den foretrukne ESL-leverandøren for så mange prestisjetunge merker, og vi er forpliktet til å styrke dem med innovative løsninger som driver suksess i dette stadig utviklende detaljhandelslandskapet.

Sammen, la oss redefinere fremtiden for detaljhandel!


Innleggstid: Sep-01-2023

Send din melding til oss: