ZKONG gjør en strålende opptreden på CHINASHOP 2023: Samskaper en ny digital detaljhandelsopplevelse

Etter tre års pause kommer endelig den 23. China Retail Trade Fair (CHINASHOP 2023) tilbake.Fra 19. til 21. april samlet over 900 utstillere fra detaljhandelsindustrien fra ulike sektorer seg på Chongqing International Expo Center, og viste frem nytt butikkutstyr og teknologiske prestasjoner til mer enn 80 000 profesjonelle besøkende.De deler nye forbrukertrender og enestående bransjesaker, frigjør mer økologisk samarbeidspotensial og hjelper detaljhandelen med å gripe nye markedsføringsmuligheter idigitalt detaljhandelsøkosystem.

1

Som en ledende innenlandsk detaljhandelsbegivenhet har CHINASHOP 2023 oppgradert sine seks temautstillingsplasser, som dekker et område på 100 000 kvadratmeter.Det omfatter hele detaljhandelskjeden, inkludert detaljhandelsmerker, detaljhandels-IoT, detaljhandelsinformasjonsteknologi, forsyningskjede- og logistikkutstyr, kommersiell kjølekjede, ferskvareforedling i detaljhandelen, storkjøkken, detaljbutikkdesign og visuell markedsføring, utstillingsrekvisitter og kommersiell belysning, og spesialprodukter i detaljhandelen.

ZKONG gjør en strålende opptreden på standen N8050, og bringer ledende elektroniske hylleetikettløsninger og markedsføringsløsninger i butikk til detaljhandelen.Vi deler globale kundesaker og banebrytende teknologi, og gir en oppslukende digital detaljhandelsopplevelse.

Med fokus på forbrukeren fører innovasjon til verdiskaping
I løpet av de siste tiårene har kanalene for markedsføring av forbrukervarer gjennomgått store endringer både online og offline.I mellomtiden, ettersom forbrukernes krav utvikler seg raskt, dannes et nytt forbruksøkosystem, med merkevarer, kanalleverandører, forsyningskjeder og forbrukere som alle reposisjonerer sine roller og verdier.

ZKONGSparkle-serien ZKS101Der det elektroniske prislappproduktet for detaljhandel skreddersydd for markedsføring av ferske produkter, med forbrukernes behov i kjernen.På utstillingsstanden er mange profesjonelle besøkende innom, og våre ansatte demonstrerer de tosidige elektroniske hylleetikettene og -løsningene, og hjelper industrien med å møte markedsføringsutfordringer i den digitale og intelligente detaljhandelstransformasjonen og innovere verdiskaping.

Sparkle-serien LCDtosidige elektroniske prislapperhar et rikt innebygd materialbibliotek som støtter en kombinasjon av tekst, bilder, videoer, nettsider og andre filformater.De viser fersk produktinformasjon som pris, spesifikasjoner, opprinnelse og forbruksmetoder på en flervinklet og omfattende måte, og hjelper kundene med å bedre forstå og sammenligne produkter, gir en fargerik og levende handleopplevelse for ferske produkter og forbedrer handletilfredsheten.

20230421054231_79848Optimaliser administrasjonen av butikkdrift, fremme omnikanal digital utforskning

På utstillingen viser ZKONG frem et komplett utvalg av elektroniske hylleetikettserier, som letter implementering i butikk i utsalgssteder, hjelper industrien med å optimalisere butikkdrift og fremme digital utforskning på tvers av online og offline kanaler.

Blade-serien har et ultratynt utseende, og overvinner begrensningene til slanke volumer på ytelsen til elektroniske hylleetiketter.Den tilbyr både ultraraske oppdateringsfrekvenser og en 180° visningsvinkel, og oppfyller fullt ut forbrukernes jakt på visuell opplevelse.Essence-serien, en ny generasjon elektronisk hylleetikett i fire farger, opprettholder sin "slanke" posisjonering, med en "kinesisk kjerne" med ultrahøy integrasjon og ultralavt strømforbruk.Den støtter en kombinasjon av svarte, hvite, røde og gule farger for å møte forhandlernes krav til fargemarkedsføringsstrategi og tilpasse seg et mer mangfoldig miljø.

Ved å følge det internasjonale styringssystemet ISO 9001:2015 for design og produksjon av elektronisk hylleetikett, prioriterer ZKONG FoU-senter og produksjonsverksted konsekvent kvalitet som selskapets kjernekonkurranseevne.Den ende-til-ende fleksible produksjonsmodellen møter kundenes høye tilpasningskrav, og gir høykvalitets, høyytelses, trygge og pålitelige elektroniske hylleetikettprodukter.

20230421054520_90321

I fremtiden vil ZKONG fortsette å følge industriens utviklingstrender, øke FoU-investeringer, fremme produktinnovasjon og tjenesteoppgraderinger, kontinuerlig utvide produktserier og applikasjoner, og vedvarende støtte den omfattende oppgraderingen av ny detaljhandel for globale forhandlere.Sammen skal vi skape en ny forbrukeropplevelse i det digitale og intelligente nye økosystemet.

 

 


Innleggstid: 26. april 2023

Send din melding til oss: