Estée Lauder blir digital med ZKONG ESL-løsning

Sector:Skjønnhet

Land:Hangzhou, Kina

ESL introduksjonstid:2021.7

 

Estée Lauder

Estée Lauder Companies Inc. er en av verdens ledende produsenter og markedsførere av kvalitetsprodukter for hudpleie, sminke, duft og hårpleie.

Selskapets produkter selges i omtrent 150 land og territorier under over 25+ prestisjemerker, inkludert: Estée Lauder, Aramis, Clinique, Lab Series, Origins, Tommy Hilfiger, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown, Michael Kors, Darphin Paris, TOM FORD BEAUTY og mer.

Bakgrunn

Den største bekymringen til Estée Lauder Company er alltid behovet for å stadig endre produktene som tilbyr ny og veldig god kvalitet, samt tilby dem til en god pris.
Kunder har muligheten til å komme og prøve produkter før kjøp er en viktig grunn for Estée Lauder til å oppgradere sine fysiske butikker, og hyllekanten er den kraftigste salgsinfluenseren – det er her de fleste kjøpsbeslutninger tas, for å sikre at prisene er de samme på nett og i hyllene i fysiske butikker kan det være en utfordring, de ansatte ville brukt mange timer på å endre prisene og sørge for at de stemmer og at det ikke er avvik.Men alle disse problemene ville bli unødvendige med ZKONG ESL-løsning.

 

Løsning

Estee Lauder valgte å integrere ZKONG ESL i interiøret i de fysiske butikkene, slik at de blander seg naturlig med hele dekorative og skjønnhetsprodukter.Alle ZKONG ESL er enkle og intuitive å bruke, det tillot ledere å dynamisk oppdatere prisene og kampanjene, minimere feil og redusere distribusjonskostnadene.
Også den unike ZKONG Cloud-plattformen Støtte ulike typer ERP, API og tilpasset utvikling med spesifikke behov slik at data effektivt kan drives i samme system.
ZKONG SaaS skyarkitektur støtter Estee Lauder med globale multi-store-distribusjoner, enhetlig kontroll av forskjellig informasjon fra hovedkvarteret, som er en strålende match med den internasjonale orienteringen til Estee Lauder.

 

Resultater

ZKONG elektroniske hylleetiketter gjør det enklere for Estee Lauder å endre priser enkelt hvor som helst på sekunder og sørge for at prisene på nett og i hyllene i en fysisk butikk stemmer overens.

1. Nøyaktig prisendring i sanntid for å tilby flere muligheter for hyppige kampanjer.
2. Forbedre det generelle bildet av butikkene og merkevaren, forbedre merkevaren!
3. Ingen manuelle og kostbare oppgaver ved å bytte papirhyllekanter, noe som gir personalet mer tid til salg og service.

 

Elektroniske hylleetiketter spiller alltid en viktig rolle i å skape en personlig og engasjerende kundeopplevelse.
1.Med ZKONG elektroniske hylleetiketter beveger Estee Lauder seg mot et mer behagelig butikkmiljø gjennom en renere og mer ryddig skjermhåndtering.
2. Flere interaktive funksjoner for å gi en bedre handleopplevelse – for eksempel å la shoppere skanne QR-koden med mobiltelefonen og bestille produkter i nettbutikken.

 


Innleggstid: 16. august 2021

Send din melding til oss: