Spennende nyheter fra ZKONG på Shanghai International Trade Fair

Spennende nyheter fra ZKONG på Shanghai International Trade Fair for design og løsninger i butikk!

Vi er glade for å kunngjøre vår deltakelse på den anerkjente "Shanghai International Trade Fair for In-store Design & Solutions" på SNIEC N5, stand W5C17, fra 29. november til 1. desember.Denne utstillingen, som den offisielle satellitten til EuroShop, er i forkant av global detaljhandelinnovasjon.

Dato: 29. november – 1. desember
Sted: SNIEC N5, stand W5C17

Utstillingsvinduet vårt, med temaet «Retail's Digital Revamp: New Shopping Experience», vil inneholde vår avanserteElektroniske hylleetiketterogDigital Signage-løsninger, inkludert innovative LCD-baserte etiketter.Disse teknologiene representerer den neste bølgen innen detaljhandel, og lover økt effektivitet og en transformerende handleopplevelse.

Denne messen, en kobling av design-tenking og butikkløsninger siden starten i Kina i 2015, tilbyr en enestående plattform forbutikkløsninger av høy kvalitetleverandører som oss for å demonstrere vår ekspertise innen butikkdesign, teknologi og detaljmarkedsføring.

Vi er ikke bare der for å stille ut;vi er ivrige etter å koble til og samarbeide med visjonære forhandlere.La oss utforske hvordan teknologiene våre kan revolusjonere dine butikklokaler og kundeopplevelser.

Arrangementet vil også inneholde ulike spesialprogrammer, inkludert fora, priser og konkurranser, for å berike besøksopplevelsen din.

Bli med oss ​​på "China In-Store 2023" for en mulighet til å være en del av den utviklende detaljhandelsverdenen og oppdage banebrytende løsninger som vil forme fremtiden til industrien.

Zkong nyheter-31


Innleggstid: 16. november 2023

Send din melding til oss: